header_verloskunde

Zwanger

Gefeliciteerd; Zwanger!
Een bijzondere tijd; er zal veel gaan veranderen in lichamelijke en emotionele zin maar ook thuis zal een boel gaan veranderen. Ook zijn er enkele zaken die in de komende tijd geregeld moeten worden maar bovenal er zal hopelijk ook tijd zijn om te genieten van deze bijzondere levensperiode en om kennis te maken met de baby in je buik.

Op deze website is een heleboel informatie te vinden over de zwangerschap en de bevalling. Op diverse plekken in de regio wordt ook aanvullende informatie aangeboden zoals bijvoorbeeld het Thuishotel. Vergeet ook niet om je aan te melden bij een kraambureau en eventueel de erkenning te regelen.

Er zijn geregeld informatie avonden in het Antonius Ziekenhuis die speciaal bedoeld zijn voor zwangeren en hun partners in de voorbereiding op de bevalling. Zwangeren die bij de gynaecoloog onder controle zijn maar ook zwangeren die bij de verloskundigen onder controle zijn zijn van harte welkom. Er zal ook een korte rondleiding zijn op de verloskamers.

Zwangeren vanaf 30 weken kunnen zich opgeven voor deze avonden (informatie is te verkrijgen op de polikliniek in het ziekenhuis of bij de eigen verloskundigenpraktijk)

Contact
Op vakantie?